Valborg!

Ja det är idag :D höres sedan.

Jadu!



Nu är det officiellt jag ar biljetter till lady gaga den 19 Novermber! jag kommer totalt dö och jag tycker väldigt synd om dom som inte kan gå :( naw nuttar men om man verkligen vill se en artist som man älskar så KAN man oavsett vad se artisten. det handlar om prioriterngar jag sket faktiskt i att köpa nya jeans för GAGA.

Sådeså jag får va hur jävla glad jag vill :D

Jag gillar..

JAg gillar att jag står för nästan all spelning av the arks nya album på Last FM.

hehe men ajja gonatt hörs imorgon!

 


Upprepande Mönster.

jag aknade nyss och jag är pigg och mår bra som alltid! jag ska försöka somna om så jag är riktigt utvilad tills imorgon.


Tisdag.

Vi ska egentligen ta 3 bilder till imorgon men jag så slutkörd så det iinte är sant. Jaf har sprungit runt hela jävla dagen på grund av att jag inte har buss pengar men ja jag köpte tillslut mitt busskort och jag beöver inte stressa ihjäl imorgon.

Jag ligger och kollar på ett avsnitt top model och är inne på msn för första gången på någon månad och efter 10 min har jag fått orden "Det var inte igår" från 3 personer redan desutom har jag börjat twittra igen även om jag inte har något viktigt att skriva om.

Föresten så har jag köpt mina Way Out West biljetter och ska försöka få tag på Lady GaGa biljetter på fredag.

Ännu en gång.

Ännu en gång får jag en kommentar från den ökände "V" den personen som skriver Kommentarer jag visst ska må dåligt av. du ska veta att jag bryr mig inte ett piss av vad du säger om du är anonym och inte står för vad du skriver.

Ialf ännu en gång ska jg visa vad du skrev när du Läxade upp mig och börja klaga på mitt yttre.



jadu du är ju så smart :)

Foto - projekt ögonblick

här äe slutprodukten på mitt projekt som jag själv har döpt till ögonblick. jag skulle egentligen bara ha 2 bilder men jag blev så nöjd med mina foton så jag bestämde mig för att fortsätta med det här.





Veckans mest lyssnade #3


Söndag igen och det betyder mer musik att dela med sig av :D

Snart kommer BC hit

Ja hon är på väg just nu:D vi ska chilla med kaffe.

Veckans mest lyssnade #2

Här kommer veckan musik igen!



Flight Plan.

I denna actonpackade film med en kvinna i huvudrollen så har jag aldrig tänkt på hur dåligt slutet är egentligen då hon har kämpat sig igenom hela jävla flygplanet för att leta efter sin dotter och alla tvivlade på henne och tyckte att hon bara var en galen kärring som var lite allmänt sinnesförvirrad. Efterår när hon hade hittat sin dotter kommer en kille som tvivlade på henne fram och bad om ursäkt och hon godtog ursäkten.

Jag hade faktiskt varit jävligt pissed och aldrig flugit igen på grund av bristen av säkerhet på detta flygplanet som det verkar ha.

Och att alla fick sån här sympati och ger kommentarer som bara publiken hör som "hon hittade sin dotter" ja ni alla trodde hon var galen men jaja visst ni berättar en fullkomligt oviktig sak som publiken visste hela tiden och något som säkert nästan inga passagerare hade lagt märke till mer än en galen kvinna som springer och skriker i ett flygplan.

Ajja det är bara så i härliga hollywood.

Lördag.

Jag har inte gjort särskilt mycket idag mer än att varit hos daniel och låtit malin baka bullar åt oss.

Senare har jag gjort middag och nu sitter jag hemma kollar på flightplan med en kopp kaffe. Imorgon ska jag städa och tvätta hoppas jag och jag hoppas att daniel hjälper till lite hehe för senare ska jag laga linssoppa till honom som jag hoppas att han kommer tycka om.

Filmen Börja nu igen men efter tolvslaget kommer jag ladda upp veckan mest lyssnade musik så stay tuned och kommentera gärna :D

Puss hej!

I ♥ Fake Magazine

Nya numret av fake magazine och huvud editorial som är fotad av Jolijn Snijders och jag tycker att den är helt fantastisk.

Här är några foton från tidningen.

 

 


Godnatt!

Som titeln lyder!

Hörs imorrn för en härlig helg!

The Legends - Facts and Figures

Dagens MusikFynd:

The Legends nya album är så otroligt bra smått härliga sommar melodier med en avslappnande distansierad röst som inte skär in sig i ens öron utan väldigt lågmält men ändå rätt så upptembo. Perfekt balanserad skiva.

 

Bästa Låt: Play It For Today

 


Nu kan en del av mitt liv verkligen få plats i min handflata.

Jag har raderat en massa bilder från min dator som jag sitter och skriver på nu! Det Gick upp till hela 20Gb Bilder och filmer från dom 2 senaste åren helt borta från min dator. Dock så har dom inte försvunnit då jag har flyttat allt till min lilla vita externa hårddisk som matchar så fint till min macbook.

Så nu får Mitt liv plats i min hand precis som titeln säger.

Jag gjorde detta för jag ska ta studenten om 1,5 år och då måste jag vara förberedd på att bygga min portfolio inför framtida jobb och skolor, jag gör mig bara förberedd.


Dagens inköp.

IDag har varit massa trevligt. en lyckad redovisning och pengar på kontot plus parkfika.

-JAg köpte även denna tidnijngen och insåg att John ajvides nya bok har kommit ut.



Nu ska jag kolla lite på tv och senare träna lite på nationella.

Puss hej!

Foto - Daniel

Här är bilden jag har lovet och här är den!

Det är daniel jag har fotat inför mitt projekt.



Modell: Daniel
Foto: Jag
Redigering: Jag


Jag har nu fotat.

Jag blev faktiskt rätt nöjd med bilden men tyvärr får ni här inte få se den föräns imorgon då jag har haft min redovisning och den ser jag fram emot ganska mycket.

Ha det bra jag ska äta nu så vi höres senare.

Madge tillfälligt i mitt huvud.

Tack vare daniel kan jag inte få ut madonna på mitt huvud och just nu sitter jag i skolan och lyssnar på hennes live skiva för the sticky & Sweet tour.

Hon kanske inte har världens bäsa röst längre men man hör ialf att hon är helt inne i vad hon gör nu när jag lyssnar igenom detta live albumet.

(Tryck på bilden för att komma till albumet på spotify)

Jag gillar verkligen att hon ger nytt liv till låtarna från Hard Candy där låtar var enligt mig lite själlösa och dova.


Solen skiner.

Jag är så otroligt trött idag. Det är sjukt.

Jag måste fota lite idag så jag hoppas att jag har något att visa men ialf.

Sitter och har foto just nu och jag smider på några ideer jag har och jag är ändå rätt så goda aningar om dagen.

Ligger i Sängen.

Ändå najs dag i skolan och det börjar bi helt galet med vädret (igår var det 16 grader varmt! helt sjukt.) Idag var det också rätt varmt och jag umgicks med Lisa efter skola gjorde (ännu en gång pannkakor för att jag måste jue lära mig hehe.

Ska kolla klart på twin peaks och senare skrobbla låtarna på Last Fm. Sedan ska jag slappa lite! Bye!

Tämkte jag skulle kommentera något om en kommentar jag fick.

Jag skrev tidigare om The sight below ett band som jag sa att det var. Någon kommentera detta till mig när jag skrev inlägget.



Jag bara undrar vad som hände denna personen när an var liten när han visar rakt på sak att han inte kna lära utan att attackera annat folk. JAg menade absolut inte att an var lik The xx men jag mena samma känsla i musiken om man tar bort rösterna och drar ut på det så det blir ett mycket mörkare och lugnare sound så pånminner dom faktiskt om varandra.

Att han iäns skrev det anonmt. stå för dina åsikter om du ska attackera folk. nu är du bara en anonym för mig som bara är otrevlig. lär istället för att döda!

Dagens Facelook?



Ja jag vet inte om man kalla kalla det dagens facellok hehe.

Daniel ville visst börja blogga efter ett förslag jag gav till honom och nu undrar han vad han ska blogga om förutom sina intressen och kultur så några förslag kanske?

Jag är hungrig och är utråkad hörs senare!

God morgon

Jag sitter här nu utanför min skolan Jag skulle egentligen ha lektion men nej nej vi har ingen lektion så mitt stressande imorse var helt i onödan.

Athina och linn sitter med sina datorer och håller på med chatroulette.

Ahjustdes händelsen igår! Jo det var så att jag och daniel stack till barista efter att linn och Athina hade varit i min lägenhet. Ja och när vi kom dit så Skulle vi beställa precis som valigt fast daniel skulle av någon anledning betala den dagens fika för mig. När han som var i disken fick reda på detta så kommer han med kommentaren "jaså så pappa betalar". Efter dom få orden så kände både jag och daniel ett allmänt obehag.

Ja det var gårdagens händelse men ja nu ska vi sitta här en stund till ialf till nästa lektion så hörs snart igen!

Det här blir troligen mitt sista inlägg för idag.

Jag har haft en händelsfull dag idag ändå, men just en berättelse som jag har att berätta om dagen tar jag imorgon för er 28 som läser min blogg. för just nu ska jag sitta och spela kort med Daniel innan läggdags så vi hörs i alla fall imorgon.

Puss hejhej!

Dagens Mysigaste!

 

 

Fika på min uteplats med roliga människor.

 


Skärbrädan smälte precis pga. för hög värme av pannkakorna som vi lagt på den... Charmigt!





WZUUUUUUUUUUUUUUUUUUUP?

Här steker vi pannakakor (Athiina & Jeppe) och röker hemrullade cigg i solen. It's niiiiicee man! Jeppe har ENOOOORMA pupiller och mår som en kung. Vi andra är ganska så lagom avundsjuka på hans feta tripp... Så nu vet ni sanningen om Jesper, han är den tjockaste pundaren jag stött på. Aja, hare gött all the cool kids out there!



Guess what, I'm not a robot.


Jag Indie?

Eller att jag har en Indie-blogg. Det kanske jag har men jag vet inte hur mycket indie min musiksmak är. Eller det kanske den är men jag tänkte ialf dela med mig av några av mina guilty pleasures (om man får kalla det så) inom musiken som i vanligt fall bryter från resten av min musiksmak.

Rihanna


Brittan


Lady GaGa


Egentligen bevisar ingenting annat än att jag har rätt blandad musiksmak, och närvar det dåligt?

Tänkte dela med mig av ett fint band!

The Sight Below - It All Falls Apart

(Tryck på bilden för att bli länkad till spotify)

 

Dom är faktiskt rätt fina. Typ som The XX fast utan sång. Jag har bestämt mig att jag ska somna till detta nu inatt så kommer jag drömma massor kanske.

 


Söndag.

Så nu har jag varit ute och fotat och sen efter en rätt så lång promenad så ringde jag upp levinia för att fråga efter fika och det gjorde vi och vi satt där någon timma. Senare gick vi till triangeln för att möta upp Daniel och Sofia och jag stack hem till daniel efter en stund. Jag ska dock sova här inatt inför skolan imorgon.



Och här är fotot jag tog tidigare idag.



Puss Hej!

Ska ut och fota!

Modell : Jag

Foto : Tilda

Redigering: Jag

 


Min Lägenhet!



MusikSöndag #1

Jag Tänker nu såhär att eftersom jag har blivit så tagen av Lastfm som jag är nu en del av så tänkte jag att jag kunde dela med mig av min veckostatus på last Fm på bloggen för att se vad jag har lyssnat på den föregående veckan.

Detta är med syftet att jag vill dela med mig av musik som inte har nåt ut till så många människor än och som jag tycker förtjänar mer lyssnare men här kommer min veckas lista!



Jag blir inte helt reslös i sommar!

JAg ska visst fira min midsommar i Säter i dalarna.

Jag kommer åka upp dit den 25 och kommer hem den 30 juni så jag kommer vara fint 18 när jag är där! Jag ska också till göteborg i sommar då jag ska till way out west vilket jag också ser fram emot grymt mycket.

Nu ska jag sätta på ännu ett Twin Peaks avsnitt efter att jag har pratat med min lilla Levinia ett tag :D.

Puss Hej!

 


Ligger och kollar på twin peaks.

Och läser nya people. blivit helt berornde av vardera och jag saknar daniel.. men kanske imorgon.

Tillbaks igen!

Nu ska vi sitte och kolla på ett avsnitt av twin peaks! SKriver nytt när jag kommer hem!

Dagens Drägg!

Det är visst jag. det gick lite väl vilt till igår då jag märkte att man märker inte förens man går hem hur full man är egentligen.

Anyhoe jag ska träffa josefine idag som är en long lost friend ända sen hon fick ett lic ovh en framtid till skillnad från oss andra mediegymnasiet elever ;). Men ja det är en stund jag har längtat till länge att hon kommer ner till malmö igen.

Hörs senare efter fikan!


Jag och josefine

Goder morgon!

Jag har haft en riktigt trevlig morgonstund här! Vaknade 10:08 och var helt pigg!!! Helt otroligt!

Ikväll ska vi alla ut och festa då det är tomboy ikväll vilket är en klubb vid KB men ajja det är lite drägg men jag har haft jätteroligt där så skönt att komma till utelivet igen!

Nu ska jag dra mig till skolan, Vi ses senare!

Puss!



Foto - Amina


 

Foto: Jesper Mohlin

Modell: Amina

 


Amina in motion!

Vi var ute på en fotouppgift idag, vi tog en massa foton och här är någon plojgrej jag gjorde på Amina.


Varsågod Aminus

Onsdag.

Jag sitter just nu och har svenska med Patrik, vi går igenom nationella provet vi ska ha om cirka 2 veckor.

Samtidigt som han står där och prata så uppdaterar jag min photoshop så jag äntligen kan konvertera raw foton direkt i phtosohop vilket kommer underlätta riktigt rejält.


Dagens bussmusik:


Blonde Redhead.

Föresten!

Jag har jue bytat header!

Vad tycker ni?

sover inte.

Jag kan inte sova, jag bara ligger här och glor.

Tänkte jag skulle läsa lite bloggar då men ajja ni får i alla fall ett helt nytt inlägg från mig. Jag kom på att Aneta kommer fota mig imorgon och jag ska visst ha en plastpåse på huvudet. Enligt Aneta kan det antingen bli riktigt bra eller riktigt dåligt. Jag hoppas på det förstnämnda för det är aldrig kul när man failar i foto som jag har gjort en massa gånger förr.

Nu ska jag försöka sova igen så hörs vi imorgon.

Puss Hej!

Tisdag.

Skolan började idag vilket jag har saknar ganska mycket fast vi började inte föräns 13 så det var en rött lång väntan mellan då jag vaknade första gången och då när jag verkligen skulle gå även om jag inte gick upp förens en halvtimma innan bussen gick.

Jag har även börjat flytta runt i min lägenhet som att flytta dit möbler och flyttat från möbler därifrån. Det känns otroligt skönt att ha allting där nu i alla fall.

Senare träffa jag upp Daniel och vi åt en riktigt efterlängtad pizza som för oss båda resulterade till en tillfällig mat-koma, sen efter det så tog jag en dusch efter lite slösurfande.

Jag har i alla fall gått och lagt mig nu till sängs med Daniel liggandes här bredvid mig ja jag vet att jag har lagt mig rätt tidigt men vi båda ska upp tidigt imorgon så det är rätt passande.

Puss Hej!




JJ - N°2 N°3

 

Det var dom här två albumen jag pratade om innan. Dom här 2 albumen har jag på senaste tiden bliit helt förälskad i och lyssnar oftast på lugna dagar som den hära.

 

JJ heter bandet och N°2 är deras debut album och N°3 kom ut nu iår. Skivorna är väldigt lika varann med det hära lugna elektroniska pop soundet som är väldigt lätt att slappna av till men även kan peppa till vardagen lite. JJ består av två svenskar som jobbar tillsammans och dom båda sjunger. jag vet inte riktigt om dom använder något akustiskt men jag skulle tro att båda är lika delaktiga i produktionen som den andre är.

 

Så nu tycker jag att ni ska lyssna på dom här 2 albumen på Spotify så fort ni bara kan!

 

Hörs!

 


God morgon.

Jag ligger nu här i nu i någons säng hehe... och jag kollar på twin peaks jag tog en paus från detta avsnittet då det var oväntat långt och jag kände att jag behövde uppdatera här.

Den här dagen kommer nog inget större intressant att hända kanske att jag delar med mig av några åsikter eller har någon ny musikupplevelse att dela med mig av, iofs har jag ett nytt band som jag har börjat lyssna på rätt nyligen som jag har blivit alldeles helt förälskad i men det kan jag visa senare.

Jag har ialf fått igång dagen för en riktigt jävla chilldag väldigt bra inför skolstarten på tisdag faktiskt!

Dagens Outfit

Jumper : Humana Berlin

Jeans : Cheap Monday


The Ark

Jag har Lyssnat på The ark ända sen jag var liten och dom släppte sin debut singel "it takes a fool to remain sane".

Jag har kännt sådan stor samhörighet till deras texter och allt sådant som jag känner att jag relaterar till. Är ett stort fan kan man säga men under pausen mellan 2007 när dom släppte prayer for the weekend så började tyvärr min kärlek till dom blekna tills nu 2010 när dom släppt sin senaste singel till deras 5e studioalbum "In Full regalia" och allt jag kände för the ark har kommit tillbaka och jag längtar så oerhört till den 26 april då det nya albumet släpps för bara 99 kr.


En Spirituell paus.

Jag har haft en väldigt lång och uppfriskande paus från allt och så som det är nu har jag fått ordning på allting rut omkring mig.

Jag har ordnat med min första egna lägenhet träffat fina människor tagit farväl av fina människor och fått en speciellt fin människa i min närvaro som jag känner starkt för.

Just nu är det faktiskt påsklov och jag chilaxar rejält här faktiskt, har gjort en massa nödvändiga saker saker och känner nu att jag har fått ordning. Jag har även en massa fina kläder jag vill visa upp då jag precis varit i berlin på vintage shopping så det kommer bli massa fint.

Igår var det en kort barrunda med ettt väldigt oväntat och rätt surrealistiskt slut men ja jag överlevde kvällen och jag kunde inte sluta skratta åt just detta haha.

Hörs snart!

RSS 2.0
Copyright 2010 Jesper Molin