Ellie Goulding



Jag har nu lyssnat på Ellie Goulding i 3 dagar och jag fastnar mer och mer för hennes röst och hennes musik. Det Var längesen jag hittade en artist jag riktigt fastnade för. Den senaste var Marina and the diamonds när hon släppte sin självproducerade video "Im not a robot" för ungefär ett år sedan.

Dock så är Ellie mer producerad men av samma skivbolag som producerade Marinas skiva.

Ellies sound är som en blandning av Little Boots och Miss Li alltså ett väldigt sofistikerat och lungt men även poppigt och möjligt dansvänligt.

Bilden övanför är hennes singelomslag till låten "Starry Eyed" men jag länkar till hennes album med namnet "Lights" HÄR..

Ligger i soffan..

jag vaknade för någon timme sen och nu ligger jag och segar framför tvn.

Sådant som man ska göra på en söndag.

Jag ska senare ut och träffa en person för att reda upp en del saker så det inte ska vara en rätt så jobbig situation i framtiden. Jag hoppas att det löser sig.

Hörs senare!

Dagens inköp.

Jag fick visst inte peppa över en sak. men ajja här är vad jag har köpt idag.

Jeans skorta från H&M 250 kr

Q magazine 69 kr.

Och även om jag inte kommer se Lady GaGa i globen kommer jag vara glad ändå även om jag missar henne men jag måste ändå lära mig att livet går vidare även om jag blir grovt besviken. det kommer fler chanser. jag missade jue depeche, fever ray, little boots förra året men jag fick jue se marina and the diamonds och efter den konserten så mådde jag så jävla bra.

 

Det kommer fler gånger. Tycker om er alla <3


Malmö vädret är på topp!



Snön försvinner och det är fin blå himmel. Fatta vad fint väder gör mot dig.

Mår så bra just nu.

Livet är Fantastiskt just nu.

Ja livet är fantastiskt även om jag missade lady gaga biljetterna som släpptes igår och därav inte kan se henne den 7 maj i globen men det är otroligt fint väder och lyssnar på härlig musik. Sen så har jag fått ordning på mitt liv träffat härliga nya människor.

Sen så är det så att JAG FÅR EN CHANS TILL ATT SE LADY GAGA!!!! Ja hon har en konsert till den 8 maj och jag ska så in i helvete köpa biljetterna när dom släpps och dom släpps snart så Aneta du får i helvete vakna för vi ska planera!



Foto - Fanatisk.




Jävla Blogg.se

Om ni tycker att det förra inlägget är lite konstigt så är det för att det skulle egentligen vara en video där med. Fast blogg.se låter mig inte visa videon eller ems fel det nu är men det funkar ialf inte och det är inte ok.

Ja det är fredagskväll och jag ligger här i soffan och gör ingenting men jag är glad ändå för jag pallar helt enkelt inte gå ut idag.

Imorgon vet jag inte vad jag kommer gör antagligen bara ta det lungt då jag känner att denna veckan har sugit ut all min energi så det känns bra att slösa bort en helg på att vila ut.

Hej hej!

Tycker likadant som Berit.

Jag diggar verkligen Ok Go's nya video till deras låt "This to shall pass".




Min drog just nu.



Bilden är spegelvänd jag vet.

Jadu.

Sitter här nu och ahr engelska och jag sitter och dör av hunger.

Min last Fm har gått bananas då jag somnade när jag lyssnade på Pink och nu tror folk att jag är helt bananas i henne då det ser ut som jag lyssnade på henne under en hel torsdags natt men vem bryr sig.

Helgens planer har jag inga ska kanske till trelleborg imorrn då en av mina vänner ställer ut foton och ja jag kanske borde gå :D

hejhej hörs senare!

RSS 2.0
Copyright 2010 Jesper Molin